Yoğurtlu bulgur köftesi tarifini okuduktan sonra aklımda bazı sorular var. Bulguru ıslatırken su miktarını iyi ayarlamak gerçekten önemli mi? Eğer fazla su koyarsak köftelerin kıvamı nasıl etkilenir? Ayrıca, yoğurt yerine bitkisel bazlı yoğurt kullanıldığında lezzetinde bir farklılık olur mu? Kendi yaptığımda, üzerine zeytinyağı ile sotelenmiş pul biber ekleyince nasıl bir tat elde edilir? Son olarak, kısmen hazırladığım köfteleri buzdolabında saklayınca tazeliğini koruyabilir mi?
Yoğurtlu bulgur köftesi tarifini okuduktan sonra aklımda bazı sorular var. Bulguru ıslatırken su miktarını iyi ayarlamak gerçekten önemli mi? Eğer fazla su koyarsak köftelerin kıvamı nasıl etkilenir? Ayrıca, yoğurt yerine bitkisel bazlı yoğurt kullanıldığında lezzetinde bir farklılık olur mu? Kendi yaptığımda, üzerine zeytinyağı ile sotelenmiş pul biber ekleyince nasıl bir tat elde edilir? Son olarak, kısmen hazırladığım köfteleri buzdolabında saklayınca tazeliğini koruyabilir mi?
Cevap yaz